- Welttour 2 język niemiecki podręcznik z zeszytem ćwiczeń z filmami ZDF, Mróz-Dwornikowska Sylwia, Górecka Urszula, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 459/2/2012, język niemiecki Poziom: 2 Podstawowy - Biologia na czasie Podręcznik, Zakres podstawowy, Bonar Emilia, Krzeszowiec-Jeleń Weronika, Czachorowski Stanisław
Nowa Era
Poziom: 1 Podstawowy,klasy pierwsze liceum i technikum - Bez paniki! Podręcznik Edukacja dla bezpieczeństwa Zakres podstawowy, Borowiecki Mieczysław, Pytasz Zbigniew, Rygała Edward, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 422/2012
Poziom: 1 Podstawowy - Odkryć fizykę Podręcznik z płytą CD Zakres podstawowy, Braun Marcin, Śliwa Weronika, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 447/2012
Poziom: 1Podstawowy - Czas na geografię Podręcznik Zakres podstawowy, Lenartowicz Barbara, Wójcik Marcin, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 355/2011
Poziom: 1 Podstawowy, uczniowie klas pierwszych - Informatyka dla szkół ponadgimnazjalnych. Grażyna Koba, wydawnictwo Migra
nr dopuszczenia MEN: 536/2012
Poziom: 1Podstawowy - Produkcja zwierzęca cz.I, Anna Rekiel, wydawnictwo Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 36/2006
Poziom: 1 Podstawowy klasa I R - Matura Focus 2 Student\’s Book A2+/B1, Kay Sue, Jones Vaughan, Brayshaw Daniel, wydawnictwo Pearson
nr dopuszczenia MEN: 672/2/2013
język angielski Poziom: 1Podstawowy - Ready to order. Elementary English for the restaurant industry. Workbook (zeszyt ćwiczeń), Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta, wydawnictwo Longman
ISBN: 9780582429567
język angielski Poziom: 1PodstawowyJęzyk obcy angielski w gastronomii - Ready to order. Elementary English for the restaurant industry. Students book (podręcznik), Anne Baude, Montserrat Iglesias, Anna Inesta. Wydawnictwo Longman
ISBN: 9780582429550
język angielski Poziom: 1PodstawowyJęzyk obcy angielski w gastronomii - Career paths. Cooking. (podręcznik), Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley, Express Publishing
język angielski Poziom: 1PodstawowyJęzyk obcy angielski w gastronomii - Highly Recommended English. English for the hotel and catering industry 1. Pre-intermediate. Students book (podręcznik)
Trish Stott, Rod Revell, Oxford University Press
język angielski Poziom: 1Podstawowy - Highly Recommended English. English for the hotel and catering industry 1. Pre-intermediate. Workbook (zeszyt ćwiczeń).
Trish Stott, Rod Revell, Oxford University Press
język angielski Poziom: 1Podstawowy - Hotels Catering, Students Book (podręcznik), Virginia Evans, Jenny Dooley, Veronica Garza, Express Publishing
język angielski Poziom: 1Podstawowy - Oxford Solutions. Pre-intermediate. T.Falla, P.Davies, J.Sobierski, Oxford
nr dopuszczenia MEN: 733/2/2015
język angielski Poziom: 1Podstawowy - Direkt neu 1A Podręcznik z ćwiczeniami z płytą CD, Motta Giorgio, Ćwikowska Beata, LektorKlett,
nr dopuszczenia MEN: 333/1/2011/z1
język niemiecki, Poziom: 1Podstawowy - Język niemiecki zawodowy w gastronomii zeszyt ćwiczeń, Dul Anna, WSiP
Język niemiecki Poziom: 1PodstawowyJęzyk obcy zawodowy w gastronomii - Direkt neu 1B Podręcznik z ćwiczeniami z płytą CD, Motta Giorgio, Ćwikowska Beata, LektorKlett
nr dopuszczenia MEN: 333/2/2011/z1
Język niemiecki poziom: 1Podstawowy - Fokus 1 Podręcznik + CD, Szczęk Joanna, Kryczyńska-Pham Anna, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 695/1/2014
Język niemiecki Poziom: 1Podstawowy - MATeMAtyka 1 Podręcznik, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Ponczek Dorota, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 378/1/2011
Poziom: 1Podstawowy - Krok w przedsiębiorczość Podręcznik do podstaw przedsiębiorczości z płytą CD, Makieła Zbigniew, Rachwał Tomasz
Nowa Era
Podstawy przedsiębiorczości Poziom: 1Podstawowy - Dokumentacja ekonomiczno-finansowa, Mielczarczyk Zofia, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy - Organizacja i technika pracy biurowej podręcznik do nauki zawodu branża ekonomiczna, Łatka Urszula, WSiP
Poziom: 1Podstawowy - Produkcja roślinna część 1 podręcznik, Czerwiński Zbigniew, Gawrońska-Kulesza Alicja, Lenart Stanisław, Rea
nr dopuszczenia MEN: 10/2008
Poziom: 1Podstawowy - Podstawy produkcji roślinnej, Łuszczewska Donata, Bac Stanisław, Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
nr dopuszczenia MEN: 26/99
Poziom: 1Podstawowy - Funkcjonowanie przedsiębiorstw, Joanna Ablewicz, WSiP
Poziom: 1Podstawowy technikum ekonomiczne - Funkcjonowanie przedsiębiorstw cz.2, Damian Dębski, Paweł Dębski, WSiP
Poziom: 1Podstawowy technikum ekonomiczne - Gospodarowanie zasobami majatkowymi i środkami pieniężnymi, Bożena Padurek
Poziom: 1Podstawowy technikum ekonomiczne - Prowadzenie działalności gospodarczej, Teresa Gorzelany, Wiesława Aue, WSiP
Poziom: 1Podstawowy technikum ekonomiczne - W Kościele, Praca zbiorowa, WAM
religia Poziom: 1Podstawowy - Spotkania z kulturą podręcznik, Bokiniec Monika, Forysiewicz Barbara, Michałowski Jacek, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 449/2012
Wiedza o kulturze Poziom: 1Podstawowy - Geografia dla maturzysty Podręcznik Część 1 Zakres rozszerzony, Czubla Piotr, Papińska Elżbieta, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 610/1/2012
Geografia, Poziom: 1Wariantowy Klasy drugie technikum i klasy drugie liceum. - Geografia dla maturzysty Zeszyt ćwiczeń Część 1 Zakres rozszerzony, Czerwińska Ewa, Jakimiuk Róża, Pasiak Marta
Wydawnictwo Szkolne PWN
Geografia, Poziom: 1Wariantowy grupa rozszerzona - Welttour 1 Język niemiecki Podręcznik z zeszytem ćwiczeń + 2 CD, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 459/1/2012
Język niemiecki, Poziom: 1WariantowyJęzyk niemiecki rozszerzony. - Ponad słowami 1 podręcznik z płytą CD część 2 zakres podstawowy i rozszerzony, Chmiel Małgorzata, Równy Anna
Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/2/2012
Język polski, Poziom: 1WariantowyKlasy pierwsze liceum i technikum - Ponad słowami 1 Język polski Podręcznik z płytą CD część 1, Chmiel Małgorzata, Kostrzewa Eliza, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/1/2012
Język polski, Poziom: 1Wariantowy klasy pierwsze technikum i liceum - MATeMAtyka 1 Podręcznik z płytą CD Zakres podstawowy i rozszerzony, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Ponczek Dorota, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 360/1/2011
Matematyka, Poziom: 1Wariantowy Podręcznik dla uczniów klasy TE - Geografia na czasie Część 2 Podręcznik Geografia społeczno-ekonomiczna świata i Polski Zakres podstawowy
Lenartowicz Barbara, Wilczyńska Ewa, Wójcik Marcin, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 41463
Geografia, Poziom: 2PodstawowyKlasy Technikum - Produkcja zwierzęca cz.II, Teresa Nałęcz-Tarwacka, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 28/2006
Poziom: 2Podstawowy, Klasa IIR - How can I help you część 1 + CD, Dolińska-Romanowicz Joanna, Nowakowska Dorota, Rea
nr dopuszczenia MEN: 2011
Język angielski, Poziom: 2Podstawowy - How can I help you 2 z płytą CD, Dolińska-Romanowicz Joanna, Nowakowska Dorota, Rea
nr dopuszczenia MEN: 341/04/MEN/20080207
Język angielski Poziom: 2Podstawowy - Career paths. Finance. (podrecznik), Virginia Evans, Jenny Dooley, Ketan C. Patel, Express Publishing
Język angielski, poziom: 2Podstawowy, Technik ekonomista - Matura Focus 2. Workbook. Daniel Brayshaw, Bartosz Michałowski, Pearson
nr dopuszczenia MEN: 672/2/2013
Język angielski,Poziom: 2Podstawowy - Career paths. Cooking. (podręcznik), Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley, Express Publishing
Język angielski, Poziom: 2Podstawowy - Direkt Neu 2A Podręcznik i ćwiczenia + CD, Motta Giorgio, Ćwikowska Beata, LektorKlett
nr dopuszczenia MEN: 2012
Język niemiecki poziom: 2PodstawowyTechnikum klasy 2 - Welttour 2 język niemiecki podręcznik z zeszytem ćwiczeń z filmami ZDF, Mróz-Dwornikowska Sylwia, Górecka Urszula
Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 459/2/2012
Język niemiecki Poziom: 2Podstawowy - Ponad słowami 2 Język polski Podręcznik Część 2 Zakres podstawowy i rozszerzony, Chmiel Małgorzata, Mirkowska-Treugutt Ewa, Równy Anna, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/4/2013
Język polski Poziom: 2Podstawowy - MATeMAtyka 2 Podręcznik Zakres podstawowy, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna, Janocha Grzegorz
Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 378/2/2013
Matematyka, Poziom: 2Podstawowy - Prosto do matury 2, Maciej Antek, Krzysztof Belka Piotr Grabowski, Nowa Era
Matematyka poziom: 2PodstawowyPodręcznik obowiązuje w klasach drugich liceum i technikum. - Księgowość i kalkulacja Podręcznik Część 1, Borowska Grażyna, Frymark Irena, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 61/2013
Poziom: 2Podstawowy - Podstawy prawa pracy i prawa cywilnego Część 1 Podstawy prawa pracy, Boratyński Jacek, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 2Podstawowy - Planowanie, analiza ekonomiczna i sprawozdawczość, Damian Dębski, Paweł Dębski, WSiP
Poziom: 2Podstawowy technikum ekonomiczne - Kadry i płace, Damian Dębski, Paweł Dębski, WSiP
Poziom: 2Podstawowy technikum ekonomiczne - W świecie Podręcznik i notes do religii, WAM
nr dopuszczenia MEN: AZ-42-01/10-KR-6/13
Religia, Poziom: 2Podstawowy - Spotkania z kulturą podręcznik, Bokiniec Monika, Forysiewicz Barbara, Michałowski Jacek, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 449/2012
Wiedza o kulturze, Poziom: 2Podstawowy - Biologia na czasie 1 Podręcznik Zakres rozszerzony, Guzik Marek, Jastrzębska Ewa, Kozik Ryszard, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 564/1/2012
Biologia Szkoła ponadgimnazjalna
Poziom: 2Wariantowy klasa II i III technikum i klasa II liceum z biologią rozszerzoną - Geografia dla maturzysty Zeszyt ćwiczeń Część 2 Zakres rozszerzony, Kop Jadwiga, Kucharska Maria, Szkurłat Elżbieta
Wydawnictwo Szkolne PWN
Geografia, Poziom: 2Wariantowygrupa rozszerzona - Geografia dla maturzysty Geografia społeczno-ekonomiczna świata Podręcznik Część 2 Zakres rozszerzony
Kop Jadwiga, Kucharska Maria, Szkurłat Elżbieta, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 610/2/2013
Geografia, Poziom: 2Wariantowygrupa rozszerzona - Geografia dla maturzysty Podręcznik Część 1 Zakres rozszerzony, Czubla Piotr, Papińska Elżbieta, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 610/1/2012
Geografia, Poziom: 2Wariantowy Klasy drugie technikum i liceum - Geografia dla maturzysty Zeszyt ćwiczeń Część 1 Zakres rozszerzony, Czerwińska Ewa, Jakimiuk Róża, Pasiak Marta
Wydawnictwo Szkolne PWN
Geografia, Poziom: 2WariantowyKlasy drugie technikum i liceum - Odkrywamy na nowo Historia i społeczeństwo 1 Podręcznik Przedmiot uzupełniający, Balicki Adam, Operon
Historia, Poziom: 2Wariantowy Klasa 2 liceum i technikum - Ciekawi świata 1 Historia Podręcznik Część 2 Zakres rozszerzony, Czaja Roman, Strzelecka Małgorzata, Wroniszewski Jan
nr dopuszczenia MEN: 478/2/2012
Historia, Poziom: 2Wariantowyklasa 2 LO - Ciekawi świata 2 Historia Podręcznik Część 1 Zakres rozszerzony, Ustrzycki Janusz, Ustrzycki Mirosław
Operon
nr dopuszczenia MEN: 478/3/2013
Historia poziom: 2Wariantowyklasa 2 LO - Odkrywamy na nowo Historia i społeczeństwo Przedmiot uzupełniający Średniowiecze Podręcznik, Balicki Adam, Burda Bogumiła, Halczak Bohdan, Operon
Historia, Poziom: 2Wariantowy Klasa 2 liceum i technikum - Repetytorium maturalne 2015 Język angielski Poziom rozszerzony, Umińska Marta, Hastings Bob, Chandler Dominika
Pearson
Język angielski, Poziom: 2Wariantowyklasy 2 i 3 liceum oraz 3 i 4 technikum - Język angielski zawodowy w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń, Rafał Sarna, Katarzyna Sarna, Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
Język angielski, Poziom: 2WariantowyJęzyk obcy w gastronomii - Ponad słowami 2 Język polski Podręcznik z płytą CD część 1 Zakres podstawowy i rozszerzony, Chmiel Małgorzata, Równy Anna, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/3/2013
Język polski, Poziom: 2Wariantowy Dla uczniów liceum – zakres rozszerzony - Matematyka 2 Podręcznik Zakres rozszerzony, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna, Janocha Grzegorz
Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 360/2/2013
Matematyka Poziom: 2Wariantowy Dla uczniów klasy TE - Produkcja zwierzęca cz.III, Teresa Nałęcz-Tarwacka, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 03/2007
Poziom: 3Podstawowy klasa III R - Hotels Catering, Students Book (podręcznik), Virginia Evans, Jenny Dooley, Veronica Garza, Express Publishing
Język angielski, Poziom: 3PodstawowyJęzyk obcy w gastronomii - Zbiór korespondencji w języku angielskim dla zawodu technik hotelarstwa. Tomasz Staniszewski, Perfect
Język angielski, Poziom: 3PodstawowyJęzyk obcy w hotelarstwie - Career paths. Banking. (podręcznik), Virginia Evans, Ken Gilmore, Express Publishing Język angielsk poziom: 3Podstawowy technik ekonomista
- Matura Focus 3. Students book. Sue Key, Vaughan Jones, Pearson
nr dopuszczenia MEN: 672/3/2014
Język angielski, Poziom: 3Podstawowy - Matura Focus 3. Workbook. Daniel Brayshaw, Bartosz Michałowski, Pearson
nr dopuszczenia MEN: 672/3/2014
Język angielski, Poziom: 3Podstawowy - Highly Recommended English. English for the hotel and catering industry 2. Intermediate. Students book (podręcznik)
Alison Pohl, Trish Stott, Oxford University Press, język angielski Poziom: 3Podstawowy - Highly Recommended English. English for the hotel and catering industry 2. Intermediate. Workbook (zeszyt ćwiczeń)
Alison Pohl, Trish Stott, Oxford University Press
język angielski, Poziom: 3Podstawowy - Direkt neu 2B Podręcznik z ćwiczeniami + CD, Motta Giorgio Ćwikowska Beata, LektorKlett
nr dopuszczenia MEN: 333/4/2012
Język niemiecki, Poziom: 3PodstawowyTechnikum klasy 3 - Repetytorium maturalne i podręcznik do języka niemieckiego w liceum i technikum. Poziom podstawowy. Anna Kryczyńska- Pham, Joanna Szczęk, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 676/2014
Język niemiecki, Poziom: 3Podstawowy - MATeMAtyka 3 Podręcznik Zakres podstawowy, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna, Wesołowska Jolanta, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 378/3/2014
Matematyka, Poziom: 3Podstawowy - Gospodarka i rachunkowość w gastronomii, Mielczarczyk Zofia, Urbańska Beata, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 16/2002
Poziom: 3Podstawowy - Przedsiębiorstwo gastronomiczne podręcznik, Kozłecka Barbara, Osowska Krystyna, Difin
Poziom: 3Podstawowy - Język angielski zawodowy w branży ekonomicznej Zeszyt ćwiczeń, Badowska-Kionka Joanna, WSiP
Poziom: 3Podstawowy - Księgowość i kalkulacja Podręcznik do nauki zawodu technik ekonomista technik rachunkowości
Borowska Grażyna, Frymak Irena, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 61/2013
Poziom: 3Podstawowy - Sprawozdawczość i analiza finansowa, Grażyna Borowska, WSiP
Poziom: 3Podstawowy technikum ekonomiczne - Wybrane zagadnienia z etyki, psychologia społrecznej i socjologii pracy, D. Bagińska, K. Hamer, J. Wołoszyn, Format- AB
nr dopuszczenia MEN: 4/02
Poziom: 3Podstawowyklasa III TA, TGR - Świadek Chrystusa w rodzinie Podręcznik do nauki religii dla klasy III liceum i technikum, Wydawnictwo Diecezjalne
nr dopuszczenia MEN: AZ-4-01/10
Religia Poziom: 3Podstawowy - Biologia na czasie 2 Podręcznik z płytą CD Zakres rozszerzony, Dubert Franciszek, Kozik Ryszard, Krawczyk Stanisław
Nowa Era, nr dopuszczenia MEN: 564/2/2013
Biologia, Poziom: 3Wariantowyklasa IV technikum i III liceum - Biologia na czasie 3 Podręcznik Zakres rozszerzony + Matura-ROM, Dubert Franciszek, Jurgowiak Marek, Marko-Worłowska Maria, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 564/3/2014
Biologia, Poziom: 3Wariantowy uczniowie klasy 3 liceum i 4 technikum - Geografia dla maturzysty Geografia Polski Zeszyt ćwiczeń Część 3 Zakres rozszerzony, Lenartowicz Barbara, Wilczyńska Ewa, Wójcik Marcin, Wydawnictwo Szkolne PWN
Geografia Poziom: 3Wariantowy Klasy maturalne liceum i technikum - Geografia dla maturzysty Geografia Polski Podręcznik Część 3 Zakres rozszerzony, Lenartowicz Barbara, Wilczyńska Ewa, Wójcik Marcin, Wydawnictwo Szkolne PWN
nr dopuszczenia MEN: 610/3/2014
Geografia, Poziom: 3Wariantowy Klasy maturalne technikum i liceum - Ciekawi świata 2 Historia Podręcznik Część 2 Zakres rozszerzony, Ustrzycki Janusz, Ustrzycki Mirosław, Operon
Historia, Poziom: 3Wariantowy klasa 3 LO - Oxford Excellence for matura New exam builder Podręcznik z repetytorium do języka angielskiego, Quintana Jenny Sosnowska Joann, Oxford University Press
nr dopuszczenia MEN: 345/1/2011
Język angielski, Poziom: 3Wariantowyklasa III Liceum i III i IV Technikum grupy bardziej zaawansowane - Repetytorium Maturalne. Poziom podstawowy. M.Umińska, B.Hastings,D.Chandler, R.Fricker, A.Bandis, B.Trapell
Pearson
nr dopuszczenia MEN: 696/2014
Język angielski, poziom: 3Wariantowy uczniowie klas 2,3,4 zdających egzamin maturalny - Matura 2015. Repetytorium maturalne. Poziom podstawowy i rozszerzony. M. Rosińska, L. Edwards, Macmillan,
język angielski, Poziom: 3Wariantowydla uczniów klas 2,3,4 - Oxford Matura Trainer. Poziom rozszerzony. G.J.Manin, D.Gryca, M.Markowska, Oxford
nr dopuszczenia MEN: 688/2/2014
język angielski, Poziom: 3Wariantowyuczniowie zdający maturę na poziomie rozszerzonym - Ponad słowami 3 Podręcznik Zakres podstawowy i rozszerzony z dostępem do Matura-ROM-u, Chmiel Małgorzata, Pruszczyński Robert, Równy Anna, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/5/2014
Język polski, Poziom: 3Wariantowy klasa 3 Liceum zakres podstawowy i rozszerzony - Matematyka 3 Podręcznik Zakres rozszerzony, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Czarnowska Joanna, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 360/3/2014
Matematyka Poziom: 3Wariantowy Dla uczniów klasy TE i AB liceum - Odkryć fizykę Podręcznik z płytą CD Zakres podstawowy, Braun Marcin, Śliwa Weronika, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 447/2012
Fizyka Poziom: 4Podstawowy - Historia i społeczeństwo- przedmiot uzupełniający,część 1.Starożytność,seria: Odkrywamy na nowo
Balicki,B. Burda, B. Halczak, R.Maciej Józefiak,T.Krzemiński, A. Niewęgłowska, A. Roszak, M. Szymczak, A. Toeplitz, Ilona Zaleska, OPERON
Historia i społeczeństwo Poziom: 4 Podstawowy - Repetytorium maturalne i podręcznik do języka niemieckiego w liceum i technikum. Poziom podstawowy.
Anna Kryczyńska- Pham, Joanna Szczęk, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 676/2014
Język niemiecki Poziom: 4Podstawowy - Historia 3 Podręcznik Zakres rozszerzony, Burda Bogumiła, Operon
nr dopuszczenia MEN: 27/04
Historia,Poziom: 4WariantowyDla klasy 3 Liceum Ogólnokształcącego - Ciekawi świata 1 Historia Podręcznik Część 1 Zakres rozszerzony, Czaja Roman, Strzelecka Małgorzata, Wroniszewski Jan
Operon
nr dopuszczenia MEN: 478/1/2012
Historia Poziom: 4Wariantowy Dla uczniów klas drugich , którzy wybrali historię w zakresie rozszerzonym. - Direkt Repetytorium maturalne z płytą CD Język niemiecki Poziom rozszerzony, Ćwikowska Beata, Jaroszewicz Beata, Wojdat-Niklewska Anna, LektorKlett
Język niemiecki, Poziom: 4Wariantowykontynuacja w klasie 4 TA język obcy zawodowy - Wiedza o społeczeństwie część 1 Podręcznik Zakres rozszerzony, Smutek Zbigniew, Maleska Jan, Surmacz Beata
Operon
nr dopuszczenia MEN: 488/1/2012
Wiedza o społeczeństwie, Poziom: 4Wariantowy Dla uczniów klas drugich , którzy wybrali WOS w zakresie rozszerzonym. - Wiedza o społeczeństwie- zakres rozszerzony,część I i II, Zbigniew Smutek, Janusz Maleska, Beata Surmacz
OPERON
nr dopuszczenia MEN: 100/1/10/S ; 100/2/10/S
Wiedza o społeczeństwie, Poziom: 4WariantowyDla uczniów klas drugich i trzecich Liceum Ogólnokształcącego - To jest chemia 1-3 Podręcznik z płytą CD Zakres podstawowy, Hassa Romuald, Mrzigod Aleksandra, Mrzigod Janusz
Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 438/2012.
Chemia Poziom: 1Podstawowy Liceum i technikum - Informatyka dla szkół ponadgimnazjalnych. Grażyna Koba, Migra
nr dopuszczenia MEN: 536/2012
Informatyka poziom: 1Podstawowy Liceum - W Kościele,Praca zbiorowa, WAM
Religia, Poziom: 1Podstawowy liceum - W świecie Podręcznik i notes do religii, WAM
nr dopuszczenia MEN: AZ-42-01/10-KR-6/13
Religia Poziom: 2Podstawowy Liceum - Historia i społeczeństwo- przedmiot uzupełniający,część 1.Starożytność,seria: Odkrywamy na nowo
Balicki,B. Burda, B. Halczak, R.Maciej Józefiak,T.Krzemiński, A. Niewęgłowska, A. Roszak, M. Szymczak, A. Toeplitz, Ilona Zaleska, PERON
Historia i społeczeństwo Poziom: 3PodstawowyKlasa 2 Liceum i Technikum - Deutsch Repetytorium maturalne 2015 Podręcznik Poziom podstawowy, Serzysko Cezary, Drabich Nina, Gajownik Tomasz
Pearson
Język niemiecki Poziom: 3Podstawowy - Jestem świadkiem Chrystusa w rodzinie, Zbigniew Marek, WAM
Religia Poziom: 3Podstawowy - Ciekawi świata 1 Historia Podręcznik Część 1 Zakres rozszerzony, Czaja Roman, Strzelecka Małgorzata, Wroniszewski Jan
Operon
nr dopuszczenia MEN: 478/1/2012
Historia Poziom: 3Wariantowy Klasa 2 poziom rozszerzony - Odkrywamy na nowo Historia Część 1 Podręcznik Zakres podstawowy, Burda Bogumiła, Halczak Bohdan, Józefiak Roman Maciej, Roszak Anna, Szymczak Małgorzata, Operon
nr dopuszczenia MEN: 456/2012
Historia Technikum Poziom: 1Podstawowy - Odkrywamy na nowo Historia Część 2 Podręcznik Zakres podstawowy, Burda Bogumiła, Halczak Bohdan, Józefiak Roman Maciej, Roszak Anna, Szymczak Małgorzata, Operon
nr dopuszczenia MEN: 456/2012
Historia Technikum, Poziom: 1Podstawowy - Informatyka dla szkół ponadgimnazjalnych.Grażyna Koba, Migra
nr dopuszczenia MEN: 536/2012
Informatyka Technikum, Poziom: 1Podstawowy - Ekonomika i organizacja w gastronomii, Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki, Format ab
nr dopuszczenia MEN: 35/2008
Poziom: 1PodstawowyTechnikum - Ponad słowami 1 Język polski Podręcznik z płytą CD część 1, Chmiel Małgorzata, Kostrzewa Eliza, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/1/2012
Język polski Poziom: 1Podstawowy Technikum - MATeMAtyka 1 Podręcznik z płytą CD Zakres podstawowy i rozszerzony Babiański Wojciech, Chańko Lech, Ponczek Dorota
Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 360/1/2011
Matematyka Poziom: 1Podstawowy Technikum - MATeMAtyka 1 Podręcznik, Babiański Wojciech, Chańko Lech, Ponczek Dorota, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 378/1/2011
Matematyka Poziom: 1Podstawowy Technikum - Marketing usług hotelarskich Podręcznik Stefański Adam Rea
nr dopuszczenia MEN: 24/2007
Technikum Poziom: 1Podstawowy - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Część 1 Podręcznik Dębski Damian WSiP
nr dopuszczenia MEN: 17/2006
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Ćwiczenia Dębski Damian WSiP
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Ekonomia i prawo w hotelarstwie Podręcznik, Wajgner Maria, Tylińska Renata, Rea
nr dopuszczenia MEN: 22/2007
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Elementy prawa Podręcznik dla technikum ekonomicznego, Wajgner Maria, Rea
nr dopuszczenia MEN: 08/2005 Poziom: 1Podstawowy Technikum - Ekonomika w rolnictwie, Jabłonka Krystyna, Kałuża Halina, Marcysiak Adam, Rea
nr dopuszczenia MEN: 32/2006
Poziom: 1Podstawowy Technikum rolnicze - Ekonomika w rolnictwie 2 Podręcznik do nauki zawodu, Jabłonka Roman, Mironiuk Anna, Rea
nr dopuszczenia MEN: 06/2007
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Agrobiznes Podstawy przetwórstwa spożywczego, Lada Ewa Hanna, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 05/2008
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Organizacja pracy w hotelarstwie część 1, Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata, Rea
nr dopuszczenia MEN: 07/2008
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Zbiór zadań do zajęć praktycznych do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa
Lewandowska Aleksandra, Rea
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Sporządzanie napojów i potraw Towaroznawstwo i przechowywanie żywności Podręcznik do nauki zawodu, Kmiołek Anna
WSiP
nr dopuszczenia MEN: 21/2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronimiczna część 1 Podręcznik, Kmiołek Anna, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu cz.2, A. Bernaciak, J. Omiecka, W. Smogorzewska, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 15/2007
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Rosliny ozdobne w architekturze krajobrazu cz.1, Zespół – E. Gadomska, P. Sikorski, M. Wierzba, Cz. Wysocki, W. Smogorzewska, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 23/2004
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Ryczałt, karta podatkowa, podatkowa księga przychodów i rozchodów. Bożena Padurek, Copyright by Wydawnictwo Bożena Padurek
Poziom: 1Podstawowy Technikum - TOM III. Działalność recepcji. Część 1, Barbara Cymańska -Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietrus, Grzegorz Wolak, REA:
Poziom: 1Podstawowy Działalność recepcji Technikum - Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe, Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek, WSiP
Poziom: 1Podstawowy Podręcznik do przedmiotów:1. Podstawy hotelarstwa 2. Usługi dodatkowe w hotelarstwie, Technikum - Podstawy architektury krajobrazu. Cz.II, E.Gadomska, A. Różańska, D. Sikora, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 18/2005
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3, Marzanna Zienkiewicz, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności, Anna Kmiołek, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe, Tomasz Kompanowski, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Obsługa gości w recepcji, Tomasz Kompanowski, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Rezerwacja usług hotelarskich, Tomasz Kompanowski, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 1Podstawowy Technikum - Religia 1 Moje miejsce w Kościele Podręcznik, Święty Wojciech
nr dopuszczenia MEN: AZ-41-01/10-PO-1/11
Religia Poziom: 1Podstawowy Technikum - Jestem świadkiem Chrystusa w świecie 2 Podręcznik Drogi świadków Chrystusa Jestem świadkiem Chrystusa w Kościele 1
Zbigniew Marek. Wam
nr dopuszczenia MEN: AZ-4-01/1
Religia Poziom: 1Podstawowy Technikum - Wiedza o społeczeństwie Podręcznik Zakres podstawowy, Smutek Zbigniew, Maleska Jan, Operon
nr dopuszczenia MEN: 407/2011
Wiedza o społeczeństwie Poziom: 1PodstawowyTechnikum - Matura Focus 2. Students book., Sue Key, Vaughan Jones, Pearson
nr dopuszczenia MEN: 672/2/2013
Język angielski Poziom: 2Podstawowy Technikum - Marketing usług hotelarskich Poradnik metodyczny, Stefański Adam, Rea
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Agrobiznes Zarządzanie firmą Podręcznik, Niedzielski Eugeniusz, Łapińska Anna, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 84/98
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Część 1 Podręcznik, Dębski Damian, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 17/2006
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Agrobiznes Podstawy rachunkowości, Czerwińska-Kayzer Dorota, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2010
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Marketing usług hotelarskich Podręcznik, Stefański Adam, Rea
nr dopuszczenia MEN: 24/2007
Poziom: 2Podstawowy technikum - Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych, Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina, Rea
nr dopuszczenia MEN: 31/2008
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Organizacja pracy w hotelarstwie 2, Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata, Rea
nr dopuszczenia MEN: 25/2008
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Organizacja pracy w hotelarstwie część 1, Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata, Rea
nr dopuszczenia MEN: 07/2008
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Zasady żywienia Podręcznik Część 1, Czerwińska Dorota, WSiP
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Rosliny ozdobne w architekturze krajobrazu cz . Iv, Piotr Latocha, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 26/2006
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Rośliny ozdobne w architekturze krajobrazu cz. III, Piotr Latocha, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 22/2005
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Rachunkowość przedsiębiorstw, Bożena Padurek, wyd. Bożena Padurek
nr dopuszczenia MEN: 33/2007
Poziom: 2PodstawowyTechnikum - Część 1. Podstawy hotelarstwa (wyd.2, zmienione), Czesław Witkowski, AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna w Warszawie
Technikum, Poziom: 2Podstawowy - Urządzanie i pielęgnacja obiektów architektury krajobrazu cz I, II, II, E.Gadomska, Fortuna i inni, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 10/2005
Poziom: 2Podstawowy Technikum - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 3, Marzanna Zienkiewicz, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 2Podstawowy Przedmiot: Wyposażenie zakładów gastronomicznych klasa 2 Technikum - Podstawy architektury krajobrazu. Cz.II, E.Gadomska, A. Różańska, D. Sikoram , Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 18/2005
Technikum Poziom: 2Podstawowy - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2, Anna Kmiołek, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Poziom: 2Podstawowy technikum - Zasady Żywienia, Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
WSIP
nr dopuszczenia MEN: 2013 TechnikumPoziom: 2Podstawowy - Kadry i płace, Bożena Padurek, Wydawnictwo Bożena Padurek
nr dopuszczenia MEN: 2014
Technikum Poziom: 2Podstawowy - Usługi żywieniowe w hotelarstwie Bożena Granecka Wrzosek, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
technikum Poziom: 2Podstawowy - Organizacja pracy służby pięter , Witold Drogoń, Bożena Granecka-Wrzosek, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Technikum Poziom: 2Podstawowy - Jestem świadkiem Chrystusa w świecie 2 Podręcznik Drogi świadków Chrystusa , WAM
nr dopuszczenia MEN: AZ-4-01/1
Religia Poziom: 2Podstawowy technikum - W świecie Podręcznik i notes do religii, WAM
nr dopuszczenia MEN: AZ-42-01/10-KR-6/13
Religia Poziom: 2Podstawowy Technikum - To jest chemia 1 Podręcznik Chemia ogólna i nieorganiczna Zakres rozszerzony, Litwin Maria, Styka-Wlazło Szarota, Szymońska Joanna, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 581/1/2012
Chemia Technikum Poziom: 2Wariantowydla uczniów wybierających chemię w zakresie rozszerzonym wg nowej podstawy programowej - Obsługa informatyczna w hotelarstwie podręcznik z płytą CD, Milewska Mariola, Stasiak Andrzej, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 31/2010
Technikum Poziom: 2Wariantowy Propozycja dla klasy II - Ekonomika i organizacja w gastronomii Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki, Format ab
nr dopuszczenia MEN: 35/2008 Poziom: 3Podstawowy technikum - Career Paths Accounting Taylor John, Peltier Stephen, Express Publishing
Język angielski Poziom: 3Podstawowy Technikum - Ponad słowami 2 Język polski Podręcznik Część 2 Zakres podstawowy i rozszerzony, Chmiel Małgorzata, Mirkowska-Treugutt Ewa, Równy Anna, Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 425/4/2013 Język polski Technikum Poziom: 3Podstawowy - Marketing usług hotelarskich Poradnik metodyczny, Stefański Adam, Rea
Poziom: 3Podstawowy Technikum - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Podręcznik Część 2, Dębski Damian, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 31/2006
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Podręcznik Część 2, Dębski Damian, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 31/2006
Technikum, Poziom: 3Podstawowy - Agrobiznes Podstawy rachunkowości, Czerwińska-Kayzer Dorota, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2010
Technikum, Poziom: 3Podstawowy - Marketing usług hotelarskich Podręcznik, Stefański Adam, Rea
nr dopuszczenia MEN: 24/2007
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Finanse przedsiębiorstw systemu bankowego budżetowego ubezpieczeń Podręcznik, Jarocka Ewa, Difin
nr dopuszczenia MEN: 45/03
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Gospodarka i rachunkowość w gastronomii, Mielczarczyk Zofia, Urbańska Beata, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 16/2002
technikum Poziom: 3Podstawowy - Organizacja pracy w hotelarstwie 2, Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata, Rea
nr dopuszczenia MEN: 25/2008
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Organizacja pracy w hotelarstwie część 1, Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata, Rea
nr dopuszczenia MEN: 07/2008
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Zbiór zadań do zajęć praktycznych do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa
Lewandowska Aleksandra, Rea
Technikum, Poziom: 3Podstawowy - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 2 Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych kucharz, Kmiołek Anna, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 65/2013
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Kmiołek Anna, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych
Kmiołek Anna,WSiP
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Podstawy architektury krajobrazu. Cz.III, E.Gadomska, Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 2011
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Organizacja produkcji gastronomicznej,Anna Kmiołek,WSIP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Usługi gastronomiczne,Anna Kmiołek,WSIP
nr dopuszczenia MEN: 2013
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Rachunkowość finansowa,Padurek Bożena,Wydawnictwo Bożena Padurek,
nr dopuszczenia MEN: 2014
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Rozliczenia podatkowe,Bożena Padurek,Wydawnictwo Bożena Padurek
nr dopuszczenia MEN: 2014
Technikum Poziom: 3Podstawowy - Jestem świadkiem Chrystusa w rodzinie 3,Zbigniew Marek,WAM
nr dopuszczenia MEN: AZ-4-01/1
Technikum,Poziom: 3Podstawowy - Abitur Język niemiecki Repetytorium maturalne Podręcznik Poziom podstawowy,Szczęk J , Kryczyńska-Pham A,WSiP
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Podręcznik Część 2,Dębski Damian,WSiP
nr dopuszczenia MEN: 31/2006
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Ekonomika i organizacja przedsiębiorstw Podręcznik Część 2,Dębski Damian,WSiP
nr dopuszczenia MEN: 31/2006
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Agrobiznes Podstawy rachunkowości, Czerwińska-Kayzer Dorota, WSiP
nr dopuszczenia MEN: 2010
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Marketing usług hotelarskich Podręcznik,Stefański Adam,Rea
nr dopuszczenia MEN: 24/2007
Technikum,Poziom: 4Podstawowy - Prowadzenie działalności gospodarczej podręcznik do nauki zawodu Gorzelany Teresa, Aue Wiesława,WSiP
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Gospodarka i rachunkowość w gastronomii,Mielczarczyk Zofia, Urbańska Beata,WSiP
nr dopuszczenia MEN: 16/2002
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Rosliny ozdobne w architekturze krajobrazu cz. V,Anna Nizińska, Antoni Maśka, Edyta gadomska,Hortpress
nr dopuszczenia MEN: 16/2008
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Technik hotelarstwa. Organizacja pracy w hotelarstwie. Skrypt do nauki zawodu.,Sylwia Oparka, Teresa Nowicka,MARIA
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Jestem świadkiem Chrystusa w rodzinie,Zbigniew Marek,WAM
Technikum Poziom: 4Podstawowy - Matematyka poziom podstawowy,Wojciech Babiański, Lech Chańko, Joanna Czarnowska, Grzegorz Janocha,Nowa Era
nr dopuszczenia MEN: 378/2/2013 poziom: 2Podstawowy